Uw winkelwagen is leeg!

Over ons

EBNT(European Business Network Trade) klinkt heel engels maar is een Nederlandse bedrijf die vele linken heeft met EBNF. Wij zijn de handelspoot. Wij vermarkten produkten die uit een concept gedachten zijn ontstaan. Ons eerste produkt is de Mobiplate, een mobiele rijtegel die modulair toepasbaar is en deze is ook te gebruiken als stempelplaat. De mobiplate mogen wij gaan vermarkten in het heel Europa(behalve Zwitserland)

Na de introductie van de Mobiplate zijn wij kort daarna dealer geworden van Swissdeck. Diverse soorten vloeren voor meerdere toepassingen. Onze eerste gedachten waren deze vloeren te verkopen aan verhurend Nederland in de evenementen, maar al snel leek andere markten ook naar deze tegels te vragen. Zoals het bekleden van balkons en galerijen. Deze vloeren kunt u zelf liggen of wij doen dat tegen concurrent tarief.

Tijdens het benaderen van nieuwe klanten hebben wij nieuwe produkten in ons assortiment opgenomen. De antisliptapen en de LED verlichting zijn daar het voorbeeld van. Ook deze artikelen leveren wij, maar kunnen deze ook voor u installeren.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit lezen, dan hoop ik dat u ons weet te bereiken.

Ik hoop u binnenkort te spreken en/of te ontmoeten.

EBNT

André Witzier

Onze website maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Klik hier om onze privacy verklaring te lezen.